Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند روز پیش، رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی به هنگام تقدیم لایحه بودجه سال ۹۹ در اظهارات خود عنوان داشت که طرح اینترنت ملی در دستور کار دولت قرار دارد و دولت تمام تلاش خود را می‌کند تا این اقدام انجام گیرد.

به گزارش «تابناک»؛ اظهارات روحانی با توجه به قطعی اینترنت در روز‌های پس از گرانی بنزین و استفاده از اینترنت ملی، برخی نگرانی‌ها را در بین مردم بخصوص کاربران شبکه‌های مجازی ایجاد و موجی از انتقادات را روانه رئیس جمهور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، بسیاری از نمایندگان و اعضای هیات دولت از این تصمیم دفاع می‌کنند و این موضوع را بی ارتباط با احتمال قطع اینترنت و فیلتر شبکه‌های مجازی می‌دانند.

رمضانعلی سبحانی فر در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک و در واکنش به برخی نگرانی‌ها درباره احتمال تکرار تجربه قطع سراسری اینترنت در کشور گفت: قطع دوباره اینترنت اتفاق بعیدی است، چون بخش عمده‌ای از ارتباطات اقتصادی، پژوهشی، علمی و فرهنگی ما با کشور‌های جهان بوده و ما نمی‌توانیم ارتباطمان را کامل با دنیا قطع کنیم.

وی افزود: قطعی اینترنت تصمیم مقطعی بود و تکرار آن بعید است، مگر آن که دوباره ضرورت پیدا کند؛ لذا ما باید دارای ظرفیت و پتانسیل لازم در صورت رخ دادن این اتفاق باشیم.

رئیس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس توضیح داد: این امکان هم وجود دارد که کشور‌ها بخواهند با تحریم دیگر به ایران پهنای اینترنت نفروشند؛ لذا ما باید با داشتن ظرفیت‌هایی، اجازه مختل شدن کارهایمان را در صورت بروز این اتفاق ندهیم کما این که همین تجربه را در روز‌های اخیر با قطع خودخواسته اینترنت داشتیم.

سبحانی فر ادامه داد: در ایامی که اینترنت قطع بود، به رغم ایجاد مشکل برای مردم، کار‌های داخل کشور همچون امور بانکی، حمل و نقل و امثالهم مختل نشد و ما توانستیم بدون مشکل کارهایمان را پیش ببریم؛ بنابراین، باید این بستر را تقویت کنیم تا اگر روزی تحریم شده و اینترنت وارد کشور نشد، بتوانیم امورات داخل کشور را بگذرانیم.

وی ادامه داد: این آمادگی متفاوت است، با اینکه بگوییم با اینترنت دنیا کاری نداریم و خودمان می‌خواهیم اینترنت داخلی داشته باشیم؛ این مثل آن است که دیگر نخواهیم پرواز هوایی خارجی داشته و به کل ارتباطمان را با دنیا قطع کنیم؛ ارتباطات ما دو سویه است و اگر بخواهیم قطع کنیم یعنی دیگر امکان رد و بدل اطلاعات وجود ندارد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با این توضیح که اینترنت ملی با شبکه ملی اطلاعات تفاوت دارد، گفت: این دو موضوعات متفاوت و جدا از یکدیگرند؛ شبکه ملی اطلاعات بر بستر اینترنت پیاده سازی شده که در داخل شبکه ملی اطلاعات، داده‌های داخل کشور در یک شبکه امن حفاظت شده و با امنیت قرار می‌گیرد. اینترنت بستری است که بخشی در داخل کشور و بخشی به خارج از کشور برمی گردد؛ پس دوباره تاکید می‌کنم معنای اینترنت ملی این است که اگر روزی ارتباط ما با کشور‌های جهان قطع شد یا آن‌ها ما را تحریم کردند، بتوانیم امورات داخل کشور را بدون مشکل انجام دهیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا آلودگی هوا محسن پورسیدآقایی مسعود سلیمانی طرح ملی مسکن مجید بهرامی حمید شهریاری زهرا امیرابراهیمی فیلتر اینستاگرام اینترنت انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا آلودگی هوا محسن پورسیدآقایی مسعود سلیمانی طرح ملی مسکن مجید بهرامی حمید شهریاری زهرا امیرابراهیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۱۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارتباطات رئیسی قرار است اینترنت را به «سرعت نور» برساند!

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که هفته آینده، تعداد سایت‌های 5G به بیش از ۱۵۰۰ مورد و فردا پوشش فیبر نوری به ۷٫۵ میلیون خانوار خواهد رسید و اینترنت به سرعت نور می‌رسد.

عیسی زارع‌پور، امروز در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت درباره پیشرفت پروژه فیبر نوری گفت: «ما در حوزهٔ ارتباطات ثابت، پروژه فیبر نوری را دنبال می‌کنیم و درحال‌حاضر بیش از یک‌سوم کشور تحت پوشش قرار گرفته است. فردا شاهد پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهای استان قم و شش شهرستان آن خواهیم بود تا به اینترنت پرسرعت و باکیفیت دسترسی پیدا کنند».

به گزارش زومیت، او گفت که با این اقدام، آمار پوشش فیبر نوری در کشور به ۷٫۵ میلیون خانوار می‌رسد و افزود: «برنامه ما این است که امسال این رقم را به حداقل ۱۴ میلیون خانوار برسانیم، به‌طوری‌که حداقل دوسوم شهرهای کشور تحت پوشش فیبر نوری قرار بگیرند».

وزیر ارتباطات برنامه دیگر وزارتخانه متبوع خود را تبدیل این میزان پوشش به اتصال دانست: «تک‌تک خانه‌های مردم را به فیبر نوری متصل کنیم. امیدواریم امسال آمار اتصال‌ها به پنج برابر برسد».

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات رئیسی قرار است اینترنت را به «سرعت نور» برساند!
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند