Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا علیرضا عباسی در مورد طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی و سامان دهی پیام رسان‌های اجتماعی اظهار کرد: مجلس یازدهم از ابتدای کار خود، به همه موضوعات ورود جدی داشته است. مجلس ما تک بعدی نبوده و به اندازه اهمیت هر موضوع به آن پرداخته است.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به مصوبات کمیسیون کشاورزی، به «تک بعدی عمل نکردن مجلس» تأکید کرد و گفت: ما طرحی در مورد اصلاح قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اصلاحی که انجام دادیم، کشاورزان جانی دوباره گرفتند چرا که هم‌اکنون نقش بیشتری در تعیین قیمت دارند. پیش از این قانون، کشاورزان و حتی وزیر جهاد کشاورزی در تعیین قیمت تضمینی محصولات دخالتی نداشتند و فقط وزیر اقتصاد تصمیم می‌گرفت.

نماینده مردم کرج در مجلس با اشاره به دیگر مصوبات کمیسیون کشاورزی اظهار کرد: هر کمیسیون مجلس طرح‌های مهم خود را دنبال کرده است. مثلا ما سعی کردیم اخذ مجوزها در زمینه کشاورزی را تسهیل کنیم. کمیسیون اقتصادی و عمران و سایر کمیسیون‌ها نیز برنامه‌های خودشان را داشتند. کمیسیون فرهنگی نیز نمی‌تواند بیکار بنشیند.

عباسی با بیان اینکه دغدغه نمایندگان در کمیسیون فرهنگی مهم است، گفت: طرح صیانت از حقوق کاربران و سامان دهی پیام رسان‌های اجتماعی در مجلس بررسی نشد. نحوه بررسی این طرح در مجلس به رأی گذاشته شد و مطالب عنوان شده در جلسه غیر علنی و علنی تفاوتی نداشت. بحث بر سر این بوده که طرح صیانت به صحن علنی بیاید یا در فضایی مرکب از همه کمیسیون‌ها بررسی شود. از بعضی دوستانی که ماجرا را وارونه جلوه دادند، متأسفم.

«اگر طرح صیانت به صحن علنی می‌آمد، بیش از چند هفته وقت مجلس را می‌گرفت»

وی ادامه داد: هدف ما این بود که طرح در یک کمیسیون مشترک بررسی شود تا کارشناسانه به تصویب برسد. اتفاقا اگر این طرح به صحن علنی می‌آمد بیش از چند هفته وقت مجلس را می‌گرفت و در آن زمان بنده از اولویت قرار گرفتن این موضوع انتقاد می‌کردم. هشتاد و پنجی شدن طرح صیانت فضا را برای هر نظر و ادعا و انتقادی باز کرده است. اگر طرح را صحن علنی تصویب می‌کردیم دیگر جای نظر دادن نبود اما طرح اکنون می‌تواند تغییرات جدی کند.

این عضو مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس با اشاره به سخنان نمایندگان مخالف با هشتاد و پنجی شدن طرح صیانت گفت: اگر منتقدان یک بار طرح را بخوانند متوجه خواهند شد که هیچ کجای این طرح بندی در مورد مهلت چهار ماهه به پلتفرم‌ها مشاهده نمی‌شود. این عدد و رقم‌ها وجود خارجی ندارد. مسئله فیلترینگ نیز هیچ کجای طرح نیست.

احتمال ایجاد محدودیت برای پلترفم‌ها در صورت نپذیرفتن قوانین مجلس؟

عباسی در پاسخ به این پرسش که اگر پلتفرم‌های خارجی قوانین کشور ما را نپذیرند احتمال اعمال محدودیت‌ها خواهد بود؟ گفت: ما در حال حاضر پلتفرم‌هایی داریم که داخل کشور ما فعالیت می‌کنند، اما قوانین ما را رعایت می‌کنند. این پلتفرم‌ها در کشور ما دفتر رسمی ندارند. پرسش اینجاست که آیا این پلتفرم‌ها می‌خواهند نظم داشته باشند یا خیر؟

نماینده مردم کرج در مجلس با بیان اینکه «۹۰ درصد پلتفرم‌های مورد استفاده در کشور ما خارجی است» گفت: پرسش من این است که اگر اینستاگرام به این نتیجه برسد که خودشان دسترسی به کاربران ایرانی را غیرفعال کنند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ درست است که در این صورت اینستاگرام از نظر اقتصادی ضرر می‌کند، اما ممکن است سیاست را به اقتصاد ترجیح دهند. ما در شرایط تحریمی هستیم و ممکن است آنها اینستاگرام را قطع کنند. بنابراین ما باید آمادگی داشته باشیم تا در کم ترین زمان ممکن بتوانیم فضای دیگری را برای مردم جایگزین کنیم.

وی در پایان گفت: احتیاط شرط عقل است و تقویب سامانه های داخلی واجب است. مبنای طرح صیانت رشد فضای داخلی بدون ایجاد محدودیت برای پلتفرم‌های خارجی است. از همه منتفدان می خواهم که فقط یک بار طرح صیانت را بخوانند.

کد خبر 619320 برچسب‌ها طرح صیانت از فضای مجازی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: طرح صیانت از فضای مجازی پلتفرم ها طرح صیانت صحن علنی کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور

پلتفرم شیپور یکی از شناخته‌شده‌ترین پلتفرم‌های ایرانی در زمینه نیازمندی‌ها است. اپلیکیشن شیپور در طول ۱۰ سال فعالیت خود، بیشتر از ۳۵ میلیون بار نصب شده است و توانسته است در حوزه‌های مختلف مانند املاک، خودرو، استخدام و ... خدمات باکیفیتی به کاربران خود ارائه دهد.

 هرچند که تا پیش از این، شیپور انتخابی عالی برای تبلیغات کسب‌وکارهای کوچک و متوسط بود، با این همکاری استراتژیک با تپسل، قدرت این پلتفرم در تبلیغات به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت و این امکان فراهم شده است که هر کسب‌وکاری، بدون توجه به اندازه و مقیاس، روی این پلتفرم تبلیغ کند.

سبحان فروغی، مدیرعامل تپسل در رابطه با این همکاری و مزایای آن برای تبلیغ‌دهندگان می‌گوید: «واقعیت انکار نشدنی صنعت تبلیغات، کمتر شدن فاصله‌ فرصت‌های خرج‌کرد تبلیغات دیجیتال به نسبت تبلیغات آفلاین است. کسب‌وکارهایی نظیر شیپور می‌توانند در کنار دیجیتالی و قابل رصد بودن لحظه‌ای، نقش و جایگاه آگاهی از برند و مشروعیت‌بخشی را مشابه با تبلیغات آفلاین برای تبلیغ‌دهندگان فراهم کنند.»

حمیدرضا پاکروان، مدیرعامل شیپور نیز این همکاری را گامی مهم در جهت توسعه تبلیغات برندها در فضای آنلاین دانست. 

در شش ماه گذشته، آژانس تبلیغات دیجیتال تپسل، با هدف فراهم کردن دسترسی بالا به ناشران بزرگ و باکیفیت ایرانی برای تبلیغ‌دهندگان خود، از انعقاد قرارداد همکاری با رسانه‌های بزرگی مانند اسنپ کلاب، اپلیکیشن آخرین خبر، مجموعه رسانه‌های گروه خبری دنیای اقتصاد و ... خبر داده است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

دیگر خبرها

  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است