Web Analytics Made Easy - Statcounter

دسترسی میلیون‌ها کاربر به شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های واتس‌اپ، اینستاگرام، فیسبوک و مسنجر فیسبوک قطع شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، به دنبال بروز یک اختلال گسترده، دسترسی میلیون‌ها کاربر به شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های واتس‌اپ، اینستاگرام، فیسبوک و مسنجر فیسبوک قطع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اختلال نادر که همزمان در کشورهای مختلف جهان روی داده است، یکی از طولانی‌ترین وقفه‌های همزمان در خدمات‌دهی این شبکه‌ها طی سال‌های اخیر محسوب می‌شود.

علت این اختلال هنوز مشخص نیست، هرچند یک سخنگوی فیسبوک گفته است این شرکت در جریان اتفاق پیش‌‌آمده است و متخصصان درصدد هستند مشکل را رفع کنند.

شبکه اجتماعی اینستاگرام و پیام‌رسان‌‌های فیسبوک مسنجر و واتس‌اپ هر سه متعلق به شرکت فیسبوک هستند.

نهاد ناظر اینترنتی DownDetector که به طور تخصصی موارد ایجاد اختلال در وبسایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی را رصد می‌کند می‌گوید اختلال در شبکه‌ها و پیام‌رسان‌ها از حدود ساعت 17.30 به وقت اروپای غربی آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

قطع سرویس‌ها در مناطق بزرگی از دنیا شامل آمریکا، اروپا و آسیا مشاهده شده است. بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی توییتر با هشتگ‌های instagramdown ،#facebookdown# و WhatsApp# بروز اختلال را گزارش کرده‌اند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی پیام رسان شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۶۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مهدی صفاری نیا در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) در پارک فناوری پردیس گفت: در سطح بندی اکوسیستم های نوآوری و استارتاپی در سطح جهان، شش شاخص اصلی مد نظر است. وضعیت استعدادها و نیروی انسانی مناطق که دانشگاه ها و مراکز آموزشی را شامل می‌شود یکی از این شاخص‌ها، دانش فنی و دسترسی به دانش فنی دومین شاخص، میزان دسترسی به بازار شاخص سوم و چگونگی تامین مالی چهارمین شاخص است.

وی ادامه داد: عملکرد و ارزش اقتصادی زیست بوم شاخص پنجم است که نشان از سطح و جایگاه زیست بوم دارد.

صفاری نیا با اشاره به اینکه شبکه ارتباطی فعال زیست بوم، ششمین شاخص است، افزود: در جهان یکی از شاخص های سطح بندی اکوسیستم نوآوری، میزان دسترسی اکوسیستم به منابع و امکاناتی است که در نظر دارند، شبکه استارتاپی وهم افزایی که وجود دارد و ملاقات ها با سرمایه گذاران و فناوران است، هرچقدر شاخص‌ها و دسترسی پذیری به منابع امکانات بیشتر باشد، زیست بوم می‌تواند قوی‌تر عمل کند.

وی ادامه داد: برگزاری رویدادها به کشورها این امکان را می دهد که شبکه سازی را فراهم کنند، نمایشگاه اینوتکس دسترسی پذیری را برای بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور فراهم می کند.

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: اینوتکس باعث دسترسی به سرمایه گذاران داخلی و خارجی می شود. در پارک فناوری پردیس برگزاری رویدادهای بین المللی از قبیل جایزه مصطفی و المپیک فناوری که از رویدادهای بین المللی جدید پارک است دسترسی پذیری کشور را به منابع داخلی و خارجی فراهم می کند.

وی گفت: با هدف گذاری که در پارک کردیم امسال شهرک مسکونی نخبگان پردیس را در منطقه نوآوری پردیس با کلاس جهانی ایجاد خواهیم کرد.

صفاری نیا در پایان خاطرنشان کرد: «امسال فضای نمایشگاه اینوتکس تا دو و نیم برابر افزایش یافته است.

کد خبر 6100268

دیگر خبرها

  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن